Your browser version is outdated. We recommend that you update your browser to the latest version.

Nukkuvat on dynamiittia latistukselle ja inhodemokratialle! 

Nukkuvat on dynamiittia suomalaiselle kaverisosiaalikapitalismille ja nollasummakakunjaolle!

Suomipolitiikan nykyinen hölmöläisooppera loppuu heti kun itse ajattelemme asiat uusiksi ja sitten toimimme sen mukaan - Nukkuvat on sitä varten!

Jokainen suomalainen voi olla voittaja! 

NUKKUVAT LIITOON - KYMMENEN POINTTIA!

1) Rekisteröity Nukkuvien puolue - Nukkuvat r.p. (”Nukkuvat” nukkuvat.fi) pystyyn. Ainutlaatuinen uusi konsepti, jolla noustaan suurimmaksi puolueeksi lähivuosien aikana. Jos joku väittää, että se on mahdotonta katsokaa mitä tapahtuu Euroopassa ja Ranskassa!

2) Teemme "Nukkuvan manifestin" – eli väännetään asia rautalangasta ihmisille ja kutsutaan ihmiset mukaan tekemään ”nukkuvaa vallankumousta”. Fokus eduskuntavaaleissa 2019.

3) Kannattajapotentiaali ja tarve uuteen ajatteluun on valtava. Sellainen joka kanavoi kansan tunnot oikein ja samalla innovoi valtapuolueet pois hiekkalaatikoiltaan. Kolmasosa vaaleissa äänestämättömistä riittäisi Suomen suurimman puolueen asemaan. Äänestämättömät heräävät kun huomaavat, että heille on perustettu ikioma puolue, jolla on uusia raikkaita ajatuksia ja jolla on takataskussaan itse luotu maailman paras kansalaispalkkasysteemi. Toisaalta lasken Nukkuvien potentiaaliin myös noin kolmasosan kaikkien valtapuolueitten äänestäjistä eli liikkuvat äänestäjät.

4) ”Nukkuvat” – helppo käsittää sekunnissa mikä on homman nimi ja uuden puolueen muistaa jokainen heti kun se tulee vastaan. Tietenkin voimme myös muokata käsitteitä sopivasti uusiksi.

5) Iso juttu markkinoinnin kannalta on myös, että valtamedia ei voi mitenkään kuoliaaksivaieta Nukkuvia (kuten minulle on yritetty tehdä), koska sitä enemmän se menee somessa läpi. Emme ole riippuvaisia kuudesta päätoimittajasta ja tämä säästää myös rahaa. Saa meistä toki kirjoitella, mutta nykyisin valtamedia on iso osa ongelmaa...

6) Ne käytännön toimet, joilla Suomi muuttuu ja synnytetään uusi peli on jo mietitty pitkälle ja esitelty Unitaksen agendassa. Luku 6 ”Kymmenen askelta vapauteen.” Ei niihin tietenkään pidä hirttää kiinni vaan askel tai useampi kerrallaan soveltaen. (Nato ei tule uuden puolueen agendalle kts. seuraava kohta)

7) Erittäin tärkeää, että jätetään turhat asiat agendalta eli luodaan se "suomipolitiikan kolmas rintama", josta olen kirjoittanut (huom! tuossa blogissa osin jo vanhaa tietoa). Haastetaan siis vain ja ainoastaan sisäisesti, koska se riittää hyvin pitkälle ja saa ihmiset yhteen. Nukkuvat on nimenomaan ”Rötösherrat kuriin!” puolue eli ei pitäisi olla mitään ideologista ongelmaa tulla mukaan Nukkuviin.

8) Takana on myös synnyttämäni (ja jatkossa yhdessä kehittämämme) unitarismi-aate eli kokonainen uusi jatkuvasti kehittyvä yhteiskunnallinen ajatusmalli käsitteineen, sen siemenperunat. Paitsi että sen käytäntöön vieminen on parasta isänmaalle, on se myös hyvin potentiaalista ”uuspopulismia”. Unitarismi on universaali atomitason lähestymistapa politiikan ja yhteiskunnallisen innovoinnin ongelmiin. Siitä voi yhdessä tehdä tieteellisen akateemisen jutun kun aika ja resurssit antavat myöten.

9) Nukkuvat olisi erilainen kuin muut puolueet jo rakenteeltaan saati ohjelmaltaan. Puoluedemokratian vieminen uudelle tasolle – hollitupameininki? ;-) Noh, tästäkin asiasta pitää keskustella ja yhdessä oivaltaa ja kehittää uutta, jolla saamme ihmiset mukaan. En ole ollut puolueissa niin en väitä tietäväni kaikkea.

10) Money talks – rahoitus järjestyy. Siinäkin innovoidaan ja kannattajieni kautta meillä on reaaliomaisuutta, jota he ovat valmiita luovuttamaan kampanjointiin. En avaa kaikkia ”liikesalaisuuksia” tässä vaan totean, että Nukkuvien konseptiin sopivia rahoitustapoja on mietitty.

15.6.2017

Petri Hirvimäki (pj)

  • "Herätyskokoukset Nukkuvien hollituvassa" alkavat pian kiertää maailmaa, ensimmäinen pidetty jo!!!
  • Kiinnostaako päivän järjestäminen omalla paikkakunnallasi, tulla luontavasti mukaan toimintaan ja samalla kerätä uuden puolueen kannattajakortteja?
  • Ole yhteydessä petri.hirvimaki(at)nukkuvat.fi

Nukkuvat - vakava huumoripuolue

 

nukkuvat.fi sivusto on julkaistu 8.6.2017 ja se on monin osin vielä keskeneräinen. Sivusto on kokonaisuudessaan julkaistu kesän 2017 aikana.

Tutustu asioihin myös Unitas kansanliikkeen sivuilla vaikka se ei 1/1 tule olemaan Nukkuvien agendaa. Esimerkiksi Nato jää pois koska emme ota asioita, jotka jakavat vaan keskitymme Suomen "sisäiseen muutokseen".

Käyhän tykkäämässä Nukkuvista Facebookissa facebook.com/nukkuvat niin pysyt parhaiten mukana "nukkuvassa vallankumouksessa".

Pääset myös itse postaamaan ja keskustelemaan kun tulet mukaan Nukkuvien avoimeen FB ryhmään facebook.com/groups/nukkuvat.fi 

ps. kerro meistä kavereillesikin!