Your browser version is outdated. We recommend that you update your browser to the latest version.

Nukkuvat on dynamiittia latistukselle ja inhodemokratialle! 

Nukkuvat on dynamiittia suomalaiselle kaverisosiaalikapitalismille ja nollasummakakunjaolle!

Suomipolitiikan nykyinen hölmöläisooppera loppuu heti kun itse ajattelemme asiat uusiksi ja sitten toimimme sen mukaan - Nukkuvat on sitä varten!

Jokainen suomalainen voi olla voittaja! 

NUKKUVIEN KANNATTAJAKORTTIKERÄYS

Keräämme tarvittavat 5 000 allekirjoitusta, jotta Nukkuvien puolue - Nukkuvat saadaan rekisteröityä puolueeksi ja voimme osallistua vaaleihin eli alkaa toden teolla vaikuttamaan suomipolitiikassa.

Tietosi ovat luottamuksellisia eikä allekirjoituksesi näy julkisesti. Kannattakortin allekirjoittaminen ei tarkoita sitoutumista äänestää tietyllä tavalla tulevissa vaaleissa. Kannattajakortin voi allekirjoittaa myös vaikka olisi jonkun toisen puolueen jäsen.

kannattajakortti PDF2

  1. Klikkaa auki ylläoleva esitäytetty PDF dokumenttipohja.
  2. Kirjoita tietosi  tikkukirjaimilla lomakkeen yläosaan sekä päiväys alaosaan. Tarkista tiedot. (Voit tehdä tämän myös käsin kirjoittaen ensin tulostettuasi pohjan)
  3. Tulosta dokumentti 
  4. Tarkista että tiedot oikein vielä kerran. 
  5. ALLEKIRJOITA dokumentti kuulakärkikynällä
  6. Lähetä kannattajakortti osoitteeseen: 

Nukkuvien puolue - Nukkuvat, Kalervonkatu 7 A 9, 40100 Jyväskylä

Pidetään kannattajakorttiasiaa yhdessä esillä. Huomaa sivun alareunassa olevat kätevät jakotyökalut somea varten. Tsemppiä keräykseen itse kullekin!

Nukkuvien puolue - Nukkuvat

  • "Herätyskokoukset Nukkuvien hollituvassa" alkavat pian kiertää maailmaa, ensimmäinen pidetty jo!!!
  • Kiinnostaako päivän järjestäminen omalla paikkakunnallasi, tulla luontavasti mukaan toimintaan ja samalla kerätä uuden puolueen kannattajakortteja?
  • Ole yhteydessä petri.hirvimaki(at)nukkuvat.fi

Nukkuvat - vakava huumoripuolue

 

nukkuvat.fi sivusto on julkaistu 8.6.2017 ja se on monin osin vielä keskeneräinen. Sivusto on kokonaisuudessaan julkaistu kesän 2017 aikana.

Tutustu asioihin myös Unitas kansanliikkeen sivuilla vaikka se ei 1/1 tule olemaan Nukkuvien agendaa. Esimerkiksi Nato jää pois koska emme ota asioita, jotka jakavat vaan keskitymme Suomen "sisäiseen muutokseen".

Käyhän tykkäämässä Nukkuvista Facebookissa facebook.com/nukkuvat niin pysyt parhaiten mukana "nukkuvassa vallankumouksessa".

Pääset myös itse postaamaan ja keskustelemaan kun tulet mukaan Nukkuvien avoimeen FB ryhmään facebook.com/groups/nukkuvat.fi 

ps. kerro meistä kavereillesikin!