Your browser version is outdated. We recommend that you update your browser to the latest version.

Nukkuvat on dynamiittia latistukselle ja inhodemokratialle! 

Nukkuvat on dynamiittia suomalaiselle kaverisosiaalikapitalismille ja nollasummakakunjaolle!

Suomipolitiikan nykyinen hölmöläisooppera loppuu heti kun itse ajattelemme asiat uusiksi ja sitten toimimme sen mukaan - Nukkuvat on sitä varten!

Jokainen suomalainen voi olla voittaja! 

KIINNOSTAAKO SINUA EDUSKUNTAVAALIT 2019?

Nukkuvien tavoitteena on saavuttaa sillanpääasema eduskuntavaaleissa 2019 eli nousta eduskuntapuolueeksi. Tämän jälkeen siitä sitten megajytkyä kohti joka tulee 2-4 vuoden kuluttua eli pääministeripuolueen asema. Voi nimittäin olla vaalit siinä vähän aikaisemmin..?

Aikataulut voivat toki olla nopeampiakin, olemme mm. jatkuvasti yhteydessä nykyisiin kansanedustajiin.

Ota yhteyttä petri.hirvimaki@nukkuvat.fi jos kiinnostaa lähteä kansanedustajaehdokkaaksemme! Ne jotka sitoutuvat Nukkuvien toiminnan tehokkaaseen käynnistämiseen ovat luonnollisesti vahvoilla myös eduskuntavaaliehdokkuuden kannalta.

  • "Herätyskokoukset Nukkuvien hollituvassa" alkavat pian kiertää maailmaa, ensimmäinen pidetty jo!!!
  • Kiinnostaako päivän järjestäminen omalla paikkakunnallasi, tulla luontavasti mukaan toimintaan ja samalla kerätä uuden puolueen kannattajakortteja?
  • Ole yhteydessä petri.hirvimaki(at)nukkuvat.fi

Nukkuvat - vakava huumoripuolue

 

nukkuvat.fi sivusto on julkaistu 8.6.2017 ja se on monin osin vielä keskeneräinen. Sivusto on kokonaisuudessaan julkaistu kesän 2017 aikana.

Tutustu asioihin myös Unitas kansanliikkeen sivuilla vaikka se ei 1/1 tule olemaan Nukkuvien agendaa. Esimerkiksi Nato jää pois koska emme ota asioita, jotka jakavat vaan keskitymme Suomen "sisäiseen muutokseen".

Käyhän tykkäämässä Nukkuvista Facebookissa facebook.com/nukkuvat niin pysyt parhaiten mukana "nukkuvassa vallankumouksessa".

Pääset myös itse postaamaan ja keskustelemaan kun tulet mukaan Nukkuvien avoimeen FB ryhmään facebook.com/groups/nukkuvat.fi 

ps. kerro meistä kavereillesikin!